Menu

Om meg

Hei!

Jeg er Sandra og bor sammen med min familie utenfor Bergen på Sotra i Sund kommune (Skogsvåg). Her driver jeg mitt lille fotostudio og jobber som fotograf for baby, barn og familie.

Mine to barn har inspirert meg til å holde fast de lille magiske øyeblikkene i begynnelsen av livet. Je ble så glad i det at jeg spesialiserte meg innen nyfødtfotografering og babyfotografering. Jeg skaffet meg masse rekvisitter til nyfødte og laget i tillegg mye selv. Men jeg elsker det også å ta gravidfotos og familiefotos. Å være gravid er en helt spesielt tid og det er fint å ha gode minner fra det også. Samtidig er det koselig å se hvordan familier vokser. Det er en fornøyelse for meg å forevige det mirakel av livet fra begynnelsen av.

Jeg driver min fotografvirksomhet siden 2013 og jobber ellers som boligfotograf. Min professionell bakgrunn ligger i tekstilbransjen (jeg er utdannet tekstildesigner og jobbet tidligere i flere år i et motefirma i Tyskland), så jeg er et veldig kreativt menneske og er glad i alt innen fotografi, stil, mote og interiør.

Kontaktinformasjon:

Sandra Gleichmar
Storhaugen 27 (Skaga)
5382 Skogsvåg
tlf. 93 99 31 02
sandra.gleichmar@gmx.de

Org.nr. 912854574


Her finner du meg: